Aparate de reazem


Aparate de reazem din neopren armat

Specialisti in Aparate de Reazem: Soluții Personalizate pentru Confort si Siguranta

Aparatele de reazem joaca un rol vital in asigurarea confortului si sigurantei in diverse medii. Echipa noastra dedicata si specializata in aparate de reazem ofera solutii personalizate, adaptate nevoilor tale specifice.
Indiferent daca sunt destinate spatiilor publice, institutiilor medicale sau oricarui alt mediu, aparatele noastre de reazem sunt proiectate pentru a oferi sprijin si stabilitate optima. Fie ca este vorba despre manere pentru baie, bariere pentru accesibilitate sau alte tipuri de aparate de sprijin, suntem aici pentru a va ajuta sa alegeti solutiile potrivite pentru nevoile dvs.
Calitatea si durabilitatea sunt prioritare in selectia noastra de aparate de reazem. Folosim materiale de inalta calitate si tehnologii avansate pentru a va asigura ca fiecare aparat de reazem indeplineste standardele noastre riguroase.
Apeleaza la echipa noastra pentru a beneficia de expertiza, consiliere personalizata si servicii de instalare profesionale. Cu aparatele noastre de reazem, punem accent pe confortul si siguranta fiecarui utilizator, contribuind la crearea unui mediu accesibil si prietenos pentru toti.
Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa folositi pagina noastra de Contact.

Aparate reazem din neopren sunt elemente care asigura transmiterea solicitarilor de orice natura de la suprastructura la infrastructura. Aceste Aparate reazem din neopren trebuie astfel alcatuite incat sa permita miscarile de translatie si rotatie a suprastructurii in anumite limite, fara a crea solicitari neprevazute in vreunul din elementele podului

Aparatele de reazem din neopren sunt formate din straturi succesive de neopren si frete, vulcanizate intr-o matrita in conditii de temperatura si presiune ridicata.Acestea sunt pentru poduri si constructii civile, alcatuite din cauciuc policloroprenic (Neopren) armate cu table de otel (frete), pentru reactiuni cuprinse între 200 KN si 5000 KN.


Variatia de temperatura luata in consideratie pentru calculul unor asemenea aparate reazem din neopren este cuprinsa intre -35°C si +50°C. In limita capacitatii portante si de deplasare, aceste aparate reazem din neopren se pot folosi si la rezemarea altor lucrari industriale.

Aparate reazem din neopren sunt elemente care asigura transmiterea solicitarilor de orice natura de la suprastructura la infrastructura. Acestea trebuie astfel alcatuite incat sa permita miscarile de translatie si rotatie a suprastructurii in anumite limite, fara a crea solicitari neprevazute in vreunul din elementele podului.


Stabilirea dimensiunilor se face luandu-se in considerare incarcarile verticale si orizontale, deformatiile liniare, rotirile, astfel incat aparatele reazem din neopren sa indeplineasca conditiile de rezistenta si stabilitate.

Grosimea straturilor intermediare de neopren va fi de 8-12 mm recomandandu-se grosimea minima. Armaturile acestor aparate reazem din neopren se executa din table de OL42 cu grosimi cuprinse intre 2 mm si 4 mm in functie de marimea acestor aparate reazem.

Caracteristicile fizice si mecanice ale amestecului din neopren trebuie sa corespunda conditiilor prevazute in standardul SR-EN 1337-3.

Aparatele de reazem din neopren armat se executa la dimensiunile cerute de utilizator