Despre Noi

S.C ARCA ALFA S.R.L. s-a infiintat in 1998 avand ca obiect de activitate producerea articolelor tehnice din cauciuc, obiect de activitate care s-a mentinut pana in prezent. Activitatea se desfasoara in Botosani, Str.Ion Creanga nr.43. In aceasta perioada societatea s-a dezvoltat continuu prin achizitia de utilaje specifice si si-a diversificat gama de produse oferite clientilor.

Prin dotarile tehnice pe care unitatea le detine, aceasta este in masura sa desfasoare un flux tehnologic continuu la standarde de calitate corespunzatoare. Dotarea tehnica, evolutia proceselor de productie si a tehnicilor manageriale precum si urmarirea unor obiective strategice concrete au condus la imbunatatirea permanenta a rezultatelor economice. Ciclul de productie este foarte bine organizat in sectii speciale pentru fiecare operatiune de productie.

Societatea comerciala Arca Alfa, are o experienta de peste 20 de ani in producerea si comercializarearea aparatelor e reazem din neopren armat.

In anul 2011, societatea comerciala Arca Alfa, marcheaza dezvoltarile firmei prin marirea capacitatilor de productie si al numarului de personal astfel incat fabrica implementeaza si produce pentru prima data dispozitivele de acoperire a rosturilor, fiind astfel primul producator cu capital 100% romanesc , de astfel de dispozitive .

Incepand din anul 2011, societatea s-a dezvoltat , construindu-si echipe de specialisti, pentru a putea monta si comercializa, dispozitivele produse.

Strategia societatii SC ARCA ALFA SRL se bazeaza pe urmatoarele obiective strategice:

• Reducerea impactului proceselor tehnologice ultilizate asupra mediului inconjurator;

• Crearea unei imagini pozitive pe piata din Romania;

• Colaborarea cu furnizori nationali și europeni privind materia prima utilizata in realizarea produselor din cauciuc;

• Instruirea continua a personalului angajat, pentru a fi mereu in cadrul normelor legislative nationale și europene;

• Imbunatatirea continua a performantelor de mediu și adoptarea unui comportament preventiv fata de poluare, in detrimentul celui corectiv;

• Abordarea și colaborarea cu parteneri de cea mai buna calitate;

De asemenea, calitatea produselor oferite și satisfactia clientului sunt repere insemnate in activitatea societatii in paralel cu un bun raport pret/calitate al produselor create.

Producția modernă de cauciuc a avansat semnificativ tehnologic in ultima perioada, ceea ce se reflectă în calitatea produselor finite. Inginerii nostri se străduiesc să crească calitatea, rezistența și durabilitatea produselor față de factorii externi.

Datorită prezenței echipamentului modern și a personalului calificat, toate produsele din cauciuc sunt fabricate în conformitate cu standardele internaționale și interne. Specialiștii departamentului de calitate monitorizează constant calitatea materiilor prime și a produselor finite de intrare, iar conformitatea cu standardele necesare pentru fiecare lot de produse din cauciuc este confirmată de pașaportul produsului finit.

Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm impreuna. Suntem convinși că putem să facem față provocărilor care vor veni și suntem gata să vă fim parteneri.

Aveti o intrebare?

0753 424 527
0231 582 881


Contact